Да се родят тризнаци си е голямо събитие, а ако бебетата

...
Да се родят тризнаци си е голямо събитие, а ако бебетата
Коментари Харесай

Как изглежда днес жената, родила осемзнаци през 15 години

Да се родят тризнаци си е огромно събитие, а в случай че бебетата са повече, то се трансформира в същинска вест. Не са доста случаите в международната история, при които една жена е бременна с цели осем бебета. И освен това - те оцеляват и стават пълноценни възрастни.
 Бреана и Матю Дел - какво е да очакваш сиамски близнаци, на които не дават шансове да оцелеят
Какво е да очакваш сиамски близнаци, на които лекарите предвещават единствено един ден живот

Трогателната история на Бреана и Матю Дел

На 26 януари 2009 година в Белфлауър, Калифорния, Надя Сюлейман ражда не едно, не две, а цели осем бебета. Бременността настава след инвитро оплождане и явно експертите са се престарали с броя оплодени яйцеклетки, които са трансферирали, с цел да си подсигуряват позитивен резултат. Вместо три, което е оптимално допустимият брой за жена на нейната възраст, лекарите връщат шест ембриона.

Подобен вид бременности е извънредно необичаен и носи съществени опасности както за майката, по този начин и за бебетата. За благополучие на многодетната майка, нейните шест момчета и две девойки се раждат живи и здрави, само че недоносени, което е изцяло обикновено в този случай. Те са родени в 31 седмица, а на секциото участват над 40 медицински експерти. Всички те чакат седем новородени, а осмото е изненада и за тях.

Тези бебета-чудо стават най-дълго оживелите осемзнаци в американската история още седмица след раждането си. А тази година станаха на 15. Предишният сходен случай е от 1996 година, само че 31-годишната тогава Манди Алууд ражда прибързано и губи бебетата си.

Когато надя Сюлейман ражда осемзнаците си, тя е безработна и неомъжена. Използва донорски материал. А това води до редица рецензии по отношение на решението й. Факт, който не е за подценяване, е, че тя има и други шест деца, преди да стане майка на още осем, всички заченати инвитро, напомня People.

Днес многодетната майка, която се показва като Натали, е оставила бременностите зад гърба си и се е отдала на отглеждането на огромното си семейство. Тя споделя моменти от ежедневието им в обществените мрежи, където има стотици хиляди почитатели.

И защото децата към този момент са пораснали, американката съумява да намира време и за себе си като постоянно го прекарва във фитнес залата. А от фотосите, които споделя, можем да заключим, че изобщо не наподобява като жена, дала живот на цели 14 деца, въпреки и преди много години.

Надя Сюлейман разкрива, че тренировките с тежести постоянно са били нейният най-ефективен метод не само да поддържа форма, само че и да се оправя с психологичното натоварване, на което е подложена всекидневно. Вследствие на бременностите тя получава три дискови хернии и още няколко увреждания, само че е сигурна, че интензивният метод на живот й е оказал помощ да не се трансформира в неработоспособен.
 Лори и Джордж Шапел - историята на най-възрастните живи сиамски близнаци в света
Кои са най-възрастните сиамски близнаци в света

Те надминават всички упования на лекарите

Днес прави силови тренировки 3-4 пъти седмично и кардио още 4-5 пъти. И е същински щастлива, че нейните деца са наследили от нея  влечението към спорта и също по този начин интензивно упражняват. Затова и е уверена в силата на персоналния образец и смисъла на фигурата на родителите в живота на децата, с цел да вършат точните избори.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР